NU HAR DET GÅTT 1 VECKA OCH DET ÄR HELT OTROLIGT MEN INSAMLINGEN ÄR UPPE I 17 460 kr!!

Det är så himla roligt att ni vill vara med i år också och att vi tillsammans hjälps åt så barnen kan få ett skottsäkert dagis!  (Det är förövrigt två ord som aldrig borde vara i samma mening, ”skottsäkert” och ”dagis”..)

Men jag har förstått att det är en del som undrar hur en container kan bli ett dagis och hur det kommer att se ut. 

Jag har fått lite kort från företaget som kommer att hjälpa oss att bygga om containern, så tänkte att jag får dela bilderna med er så ni ser vad det är vi tillsammans försöker få ihop till. Helt otroligt vad man kan göra av en container! :)

Tack snälla snälla ni för att ni bidrar, stöttar och är med på den här resan!  Tack för era bidrag
Lydia Englund, Lennart Humla, Karin Eriksson, Therese Norlén, Eva-Lena Grafström, Anette Ellefsen, Irene och Roger Kronqvist, Tina Höstlycke, Julia Åsadotter Rognås, Björn Sivedal, Nicole Persson, Peter och Marie Nielsen, Olle och Oskar Sivedal, Kjell Nilsson, Louise Carlén, Christoffer Buller, Jesper Lindberg

Jag måste göra ett litet extra tack till mina yngsta sponsorer någonsin, Olle och Oskar som är 5 och 3 år gamla! 

Med hjälp av mamma Emma Sivedal fick dom swishat pengar! Tack killar för att ni hjälper barnen! Ni är bäst!!