UPPLEV KAPSTADEN TILLSAMMANS MED KARIN OCH A REACHING HAND | MyChoiceSydafrika

Vi har goda nyheter!
Som en vän till A Reaching Hand har du tidigare blivit inbjuden till en resa till Kapstaden i samarbete med Resia Travel Group och A Reaching Hand. På grund av otillräckligt många bekräftade gäster får vi dessvärre ställa in resan då Resia inte kan hålla flygen längre. Vi har en känsla av att våra vänner behöver mer tid på sig. Därför har vi beslutat oss för att istället göra resan med det svensktalande gänget på MyChoice som är baserade i Kapstaden, och en kär samarbetspartner till A Reaching Hand sedan många år tillbaka. Resultatet blev en resa med samma unika innehåll men med mer flexibilitet. Se bifogat reseprogram för mer detaljer och uppdaterat pris.
Den stora skillnaden är att nu bokar ni flygen på egen hand. Ni kan därför själva bestämma om ni vill lägga en extra slant på ett snabbt flyg eller spara en slant genom att välja en rutt som tar lite längre tid. Självklart svarar MyChoice på frågor och hjälper er om ni behöver assistans med flygbokningen. Detta öppnar även upp för gäster som vill komma lite tidigare till Kapstaden eller varför inte låta MyChoice skräddarsy ett safaritillägg som passar just er plånbok och förväntningar?
Kontakta MyChoice för att boka: dennis@mychoicetravel.co.za
Maila mig om ni har frågor. karin@areachinghand.com
Sprid gärna till vänner och bekanta.
Häng med på en oförglömlig resa!
/Karin

https://mychoicesydafrika.se/gruppresa-sydafrika-a-reaching-hand/

UPPLEV KAPSTADEN TILLSAMMANS MED KARIN OCH A REACHING HAND | MyChoiceSydafrika