VILKA VI ÄR

A REACHING HAND är en välgörenhetsorganisation i Kapstaden, Sydafrika. A REACHING HAND är beroende av stöd och donationer från privatpersoner och företag. Genom att skänka till A REACHING HAND stöder du direkt barn, ungdomar, ensamstående mödrar och familjer som kämpar för daglig överlevnad i några av Sydafrikas mest utsatta områden.

A REACHING HAND grundades formellt 2010 av Karin Hoole. Karin lägger all sin lediga tid på organisationen och hennes brinnande engagemang lämnar ingen hon möter oberörd.

A REACHING HAND får inget som helst stöd av Sydafrikas myndigheter. Hela verksamheten bygger på organsationens eget engagemang och finansieras av privatpersoner, enskilda företag, föreningar och stiftelser.


”Kan du inte mätta 100 människor, mätta då ändå en enda." - Moder Teresa 1910

Nelson Mandela sa en gång: ”Dagens barn är morgondagens ledare. Utbildning är ett mycket viktigt medel i arbetet med att förbereda barnen för deras roll som ledare i framtidens samhälle.”

"Alla kan resa sig ur svåra omständigheter och nå framgång – om de har den rätta viljan och brinner för det de gör." - Nelson Mandela